طراحی وب سایت فروشگاهی

دسته بندی :

شاید برایتان سوال باشد که اولین محصولی که آنلاین خریده شد ، چه چیزی بود؟

در 11 آگوست سال 1994 یعنی چیزی حدود 27 سال پیش ، اولین خرید آنلاین ثبت شد و آن چیزی نبود جز یک سی دی (CD) از sting خواننده آمریکایی!

اگر بخواهیم خیلی ساده مفهوم وب سایت فروشگاهی را برای شما توضیح دهیم ، باید بگوییم که تجارت ، اعم از مبادله کالا با کالا یا خرید و فروش محصولات ، قرن هاست که رواج داشته است. در دنیای امروزه هیچ کس نمی تواند خودکفا باشد و تمام نیاز های خود را برطرف کند. بنابراین ، همه ما نیاز داریم که محصولاتی را که به آنها نیاز داریم را خریداری کنیم. در دنیای پر مشغله امروز که زمان برای همه بسیار مهم است ، وب سایت های فروشگاهی و خرید آنلاین بهترین گزینه هستند. در این مقاله شما را از مطالبی آگاه می کنیم که دانستن آن برای همه ضروری است:

لیست مطالبی که در این مقاله می خوانید:

طراحی وب سایت فروشگاهی

وب سایت فروشگاهی چیست؟

وب سایت فروشگاهی وب سایتی است که به شما امکان خرید آنلاین محصولات ، کالاهای دیجیتالی و یا خدمات آنلاین را می دهد. خرید آنلاین آنقدر راحت و آسان شده است که می توانید فقط با چند کلیک از اتاق نشیمن خانه تان هر چیزی را بخرید.

خرید آنلاین با ظهور تلفن های هوشمند پیشرفت کرده است و اکنون می توانید تقریباً هر کالا یا خدماتی را بدون اینکه حضوری به فروشگاه بروید ، به صورت آنلاین سفارش دهید.

وب سایت های فروشگاهی پورتال های آنلاینی هستند که خرید و فروش آنلاین کالا و خدمات را از طریق انتقال اطلاعات و پول ، با استفاده از اینترنت ممکن می کنند. در ابتدا ، خرید و فروش آنلاین از طریق ایمیل و تماس تلفنی انجام می شد ؛ اما اکنون ، با داشتن یک وب سایت فروشگاهی ، هر چیزی را می توانید آنلاین بخرید.

بر اساس عملکرد ، وب سایت های فروشگاهی را میتوانیم به چند دسته تقسیم کنیم.

طراحی وب سایت

انواع وب سایت فروشگاهی

    • دسته اول وب سایت های فروشگاهی ، نوع شرکت به شرکت هستند ؛ یعنی معاملات الکترونیکی کالا ها بین شرکت ها انجام میشود. برای مثال شرکتی خدمات نرم افزاری خود را به شرکتی دیگر می فروشد.
    • دسته دوم ، از شرکت به مصرف کننده است. برای شما یک تی شرت جدیدی را از یک فروشگاه آنلاین خریداری می کنید.
    • دسته سوم ، از مصرف کننده به مصرف کننده است که معمولا توسط شخص سومی انجام می شود. برای مثال شما گوشی تلفن همرا قدیمی تان را در یک وب سایت به شخص دیگری می فروشید.
    • دسته آخر وب سایت های فروشگاهی ، نوع مصرف کننده به شرکت است. یعنی افراد معاملات الکترونیکی کالا و خدمات را به شرکت ها ارائه می دهند. برای مثال ، یک اینفلوئنسر یا بلاگر شبکه های اجتماعی در ازای دریافت هزینه ، خدمات یا محصول شما را در صفحه اش برای مخاطبان آنلاین تبلیغ می کند.

 نمونه های وب سایت فروشگاهی

وب سایت هایی که در زیر می بینید ، نمونه هایی از وب سایت های فروشگاهی هستند.

    1. آمازون

آمازون یک نمونه عالی از وب سایت فروشگاهی است. طراحی این وب سایت ساده است و کار با آن راحت است و کاربران هر چه را که بخواهند ، به آسانی پیدا می کنند.

وب سایت آمازون

 

    1. eBay

وب سایت آمریکایی eBay ، وب سایتی است که کاربران می توانند وسایل خود را برای فروش بگذارند یا وسایل دسته دوم دیگر کاربران را بخرند.

وب سایت ebay

 

    1. My-freelacers

My-freelancers  وب سایت ارائه دهنده خدمات وب سایت مانند تولید محتوا ، سئو ، طراحی UI/UX و … است که طراحی سایت آن بسیار ساده ، مینیمال و در عین حال جذاب است.

 

وب سایت مای فریلنسرز

    1. Etsy

Etsy  یکی از پرطرفدار ترین وب سایت های فروشگاهی در دنیا است که هر چیزی را بخواهید می توانید در آن پیدا کنید.

 

etsy

 

    1. دیجی کالا

یکی از بهترین نمونه های وب سایت فروشگاهی ایرانی ، دیجی کالا است که دارای طراحی ساده است و کاربر در آن گم نمی شود.

دیجی کالا

 

    1. رایکا

رایکا یک وب سایت فروشگاهی ایرانی است که انواع لباس مردانه در آن به فروش می رسد.

 

رایکا

 

 قیمت طراحی سایت فروشگاهی

همانطور که در وبلاگ های “طراحی وب سایت وردپرس”  و سایر وبلاگ ها توضیح دادیم ، قیمت واحدی برای طراحی هیچ نوع سایتی وجود ندارد و هرکدام با توجه به عوامل خاصی تعرفه شان می تواند تغییر کند. اما به طور کلی میتوانیم بگوییم:

تعرفه طراحی وب سایت فروشگاهی در سال 1400 از 10 میلیون تومان به بالا است.

 مانند سایر وب سایت ها ، وب سایت های فروشگاهی هم بر اساس عوامل مختلفی تعرفه متغیری دارند که سه تا از مهم ترین عوامل عبارتند از:

    • تعداد صفحات

اولین عامل اصلی در قیمت گذاری وب سایت فروشگاهی ، تعداد صفحات است. سایت های فروشگاهی معمولا حدود 250 صفحه به بالا صفحه نیاز دارند. بنابراین ، نسبت به سایت های دیگر هزینه آن بیشتر است چون تعداد صفحات آن بیشتر است. اما در عین حال قابل ذکر است که هزینه آن با تعداد کالاهایی که در هر صفحه به فروش می رسانید ، جبران خواهد شد.

بهتر است که برای هر کالا ، صفحه ای جداگانه و منحصر به فرد داشته باشید. هم چنین ، برای نمایش همه محصولات خود به یک صفحه دسته بندی نیز ، نیاز دارید. حتی ممکن است  تصمیم بگیرید که صفحه ای برای پروفایل هر کاربر بسازید.

تمام این انتخاب ها به شما بستگی دارید. وب سایت فروشگاهی شما در هر صورت صفحات زیادی خواهد داشت. بطوریکه هرچه بیشتر سرمایه گذاری کنید ، در بلندمدت درآمد بیشتری به دست می آورید.

    • طراحی وب سایت

طراحی کلی وب سایت شما یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار در تعیین قیمت آن است ؛ اما توجه کنید که این طراحی بسیار مهم است. طراحی سایت شما اولین برداشتی است که مشتریان از برند یا شرکت شما می کنند. بنابراین ، اگر وب سایت شرکت شما به روز نباشد یا خوب به نظر نرسد ، آنها چنین برداشتی را از کسب و کار شما نیز خواهند کرد. در نتیجه ، مشتریان خود را از دست خواهید داد. برای جلوگیری از این اتفاق ، سبک طراحی وب سایت خود را به گونه ای انتخاب کنید که بهترین و مناسب ترین سبک برای وب سایت شما باشد.

    • سئو وب سایت

بهینه سازی موتور جستجو (SEO) فرآیند بهبود وب سایت شما است تا در نتایج جستجوی گوگل وب سایت شما بالاتر بیاید و بیشتر بازدید بگیرد. سئو ، همچنین عامل مهمی در موفقیت سایت فروشگاهی شما در طولانی مدت است. اگر می خواهید درآمد بیشتری کسب کنید ، باید مشتریانی را که از موتورهای جستجو استفاده می کنند را هم جذب کنید.

با این حال ، SEO به سرمایه گذاری ماهانه نیاز دارد. رتبه بندی خوب در موتورهای جستجو به کار مداوم زیادی نیاز دارد تا سایت های رقیب ،وب سایت شما را از نتایج گوگل دور نکنند. یعنی اینکه سئو کاری نیست که یکبار انجام دهید ؛ شما باید مرتب روی وب سایت خود کار کنید تا به طور مداوم مشتری های جدیدی کسب کنید.

 

وب سایت فروشگاهی

    • پاسخگو بودن وب سایت روی وسیله های مختلف

امروزه طراحی پاسخگو (responsive) برای هر وب سایت فروشگاهی ضروری است. مهم نیست که چه چیزی می فروشید ، خریدارانی خواهید داشت که از طریق تلفن ، تبلت یا حتی ساعت خود به سایت شما نگاه می کنند. شما باید از عهده آنها برآیید ، به خصوص که امروزه تقریبا نیمی از ترافیک اینترنت را تلفن ها تشکیل می دهند.

وب سایت شما باید روی تلفن همراه ، لپ تاپ و یا حتی ساعت های هوشمند خوب به نظر برسد.

شما بدون داشتن یک وب سایت پاسخگو نمی توانید محصولات یا خدمات خود را به مشتربان بفروشید. با طراحی پاسخگو ، وب سایت فروشگاهی شما به طور خودکار متناسب با هر وسیله ای است که شخص برای خرید از آن استفاده می کند.

 نکات مهم طراحی وب سایت فروشگاهی

تجارت الکترونیکی نوعی تجارت است و سبک عملکرد آن کاملاً شبیه به صنعت خرده فروشی در دنیای واقعی است. تنها تفاوتی که با خرید کردن به صورت حضوری دارد ، این است که کل مراحل آن به صورت آنلاین انجام می شود. اما در طراحی آن ، نکات بسیار مهمی وجود دارد که باید به آنها دقت کنید.

    1. کاربرپسند باشد

طراحی وب سایت شما باید ساده باشد و کار کردن با آن آسان باشد. در حقیقت ، مطالعات نشان می دهد که 76٪ از کاربران می گویند مهمترین ویژگی یک وب سایت سادگی استفاده از آن است.

هدف این است که به خریداران کمک کنید سریعتر و بدون پیچیدگی به خواسته خود برسند. وب سایت فروشگاهی آنلاین شما نهایتا چند دقیقه برای ارائه محصولات و خدمات خود وقت دارد. بنابراین ، دسته بندی های مختلف ، فیلترها و قابلیت مقایسه را به وب سایت خود اضافه کنید که کاربر راحت بتواند خرید کند.

    1. عکس ها و ویدیو های با کیفیت داشته باشد

خریداران می خواهند از چند زاویه محصول را ببینند و تمام جزئیات آن را بدانند. عکس ها باید قابلیت بزرگنمایی داشته باشند و کیفیت آنها بالا باشد.

نکته دیگری که باید بدانید این است که سرعت بارگیری تصاویر نباید خیلی طولانی باشد. به گفته Adobe ، تصاویری که بارگیری نمی شوند یا بارگیری آنها خیلی طولانی است ، 39٪ میزان افت کاربر دارند.

قیمت طراحی وب سایت فروشگاهی

    1. نظرات کاربران دیگر را نشان دهد

95% کاربران ، نظرات کاربران دیگر را درباره محصول می خوانند و می خواهند از تجربه آنها هم برخوردار شوند. شاید فکر کنید که نظرات منفی روی خریداران تاثیر خوبی نمی گذارد ، اما باید بدانید که همیشه نظرات مثبت برای یک محصول تاثیر خوبی نمی گذارد و کاربران فکر می کنند که این نظرات سانسور شده و واقعی نیستند.

    1. پیشنهادات ویژه داشته باشد

بیش تر وب سایت های فروشگاهی معروف ، پیشنهادات ویژه خود را از طریق ایمیل ، شبکه های اجتماعی و … به مخاطبان خود اعلام می کنند. این وب سایت ها برای ارائه پیشنهادات ویژه خود از هدر اصلی سایت استفاده می کنند.

وقتی خریداران فروش ویژه را می بینند ، انگیزه شان برای خرید کردن و جستجو کردن در سایت بیش تر می شود.

    1. لیست علاقه مندی ها اضافه کنید

با اضافه کردن لیست علاقه مندی ها (Wish Lists) به وب سایت خود ، به مشتریانتان این امکان را می دهید که موارد مورد نظر خود را علامت گذاری کنند و به احتمال زیاد در آینده آنها را بخرند. برای ایده گرفتن ، می توانید به وب سایت آمازون سر بزنید.

 شرکت طراحی وب سایت

امروزه با گسترش فروشگاه های اینترنتی ، رقابت زیادی بین شرکت های طراحی وب سایت بوجود آمده است. رقابت اصلی سایت های فروشگاهی در میزان بازدید آن و نمایان شدن آن در نتایج گوگل است. هر چقدر وب سایت فروشگاهی شما بازدید بیش تری داشته باشد ، میزان فروش شما هم بیش تر می شود.

گروه طراحان عرفان با بیش از 15 سال سابقه در زمینه طراحی لوگو و بسته بندی ، در طراحی وب سایت هم خوش درخشیده است و تاکنون توانسته ایم رضایت بالای مشتریان خود را کسب کنیم. برای دیدن نمونه کار های طراحی وب سایت و دریافت مشاوره رایگان کلیک کنید.